Г-жа Караганева еднолично е подписала извънсъдебна спогодба за 50 млн. лв.

...
Г-жа Караганева еднолично е подписала извънсъдебна спогодба за 50 млн. лв.
Коментари Харесай

ГЕРБ: Ваня Караганева е взела поредица еднолични решения

" Г-жа Караганева еднолично е подписала извънсъдебна конвенция за 50 млн. лева в противоречие с текст на спогодбата, който е бил утвърден от Съвета на шефовете. Отново еднолично е взела решение за промяна на обслужващата банка на ДКК ", сподели Любомир Талев, представен от Дарик.

" Констатиран е отвод от страна на Караганева да се изплащат в период отговорности към Национален осигурителен институт и Национална агенция за приходите. Става дума за неплатени осигуровки на служителите в компанията и към снабдители, измежду които е изброен ЧЕЗ ", сподели още Талев.

" Отново еднолично е взето решение Вазовските машиностроителни заводи да дават права върху цялата си продукция в лицето на частна фирма отново без допитване до Съвета на шефовете ", сподели Талев.

Любомир Талев поясни и коя е Ваня  Караганева. " През 2017 година, по времето на първия длъжностен кабинет на Румен Радев, г-жа Караганева беше шеф на кабинета на тогавашния длъжностен министър на правораздаването Мария Павлова. Назначена е в Съвета на шефовете на ДКК, без конкурс, от Кирил Петков. След като се подвига звук, че е назначена без конкурс, подобен е проведен и тя го печели ".

Ваня Караганева бе освободена от поста й като втори изпълнителен шеф на Държавната консолидационна компания (ДКК). Причината - редица противозаконни действия, съобщиха от компанията. Тя беше на тази служба по-малко от месец. Така отпред на ДКК остава Рая Каназирева като единствен шеф. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР